Novell = Tunnelbaneflickan




Nu har jag skrivit klart min novell. Jag valde att döpa den till Tunnelbaneflickan!
God natt allihop, Elin<3

Tre veckor i skolan, nån?

Någon som vill gå tre veckor i skolan? De pengarna vi samlade in ger nämligen tre veckor i skolan för en flicka i Nepal. Jag och Linda var patetiska, vi vågade inte fråga någon. Vi åkte till Kista Centrum, men där var det inte en enda kotte. Så vi stack till T-Centralen och Drottninggatan. Vi mötte Mahan, Marcus och Martin vid Åhlens och gick lite med dom. Asså, Mahans metod var för sjuk. Han satte sig vid folk på uteserveringar, tryckte upp bössan i ansiktet, störde när någon pratade i telefon. Haha, han gick även in på Forex och bara tog en godis och gick ut igen! Men efter ett tag tappade vi typ bort farandra och jag och Linda gick till Gallerian en stund. Sen fick vi skjuts hem av Lindas pappa.
Så nu sitter jag hemma, med värkande fötter och bloggar lite.

Jag måste skriva klart min novell tills imorgon. Jag har skrivit kanske halva.

Igår kväll läste jag igenom gamla texter eller berättelser eller vad man ska kalla det. Det var jättekul! En handlar om en tolvårig tjej som kan prata med döda, en annan om en tjej där hennes pappa dött. Men min novell nu handlar om en flicka (okänd ålder) som bor i en fosterfamilj i ett fattigt område. Hennes biologiska mamma hittar henne och vill att hon ska flytta till henne, och mamman är stenrik. Hon träffar en kille och de blir bästa vänner. Jag har inte kommit på hur den ska sluta, men det kommer väl.

 
Jag gillade cyklarna på Rånäs!

Grosses bises Elin<3

...

...


Varför just 42?

Varför dör man när kroppstemperaturen (feber) når 42 grader?
Idag är det måndag, och då skriver jag ett långt inlägg.

I helgen var jag på landet med min kära familj och Linda fick följa med. Vi hade jättekul fast jag blev sjuk på lördagen. Vi åkte till Uppsala och jag höll på att somna i bilen för att jag inte hade fått sova så länge. Vi var tvugna att gå upp vid halv nio på morgonen. Vi hade trevligt i standen, vi år lunch i Saluhallen.
Här är lite bilder från landet:

 Det här är jag första kvällen. Bakgrunden är utsikten från gäststugan.

 Också jag, på mig har jag mitt nya linne!

 Här är Linda samma kväll, myskläderna på!

 Kameran står på självutlösare och vi poserar glatt!

 Moa och Linda hoppar studsmatta medan jag fotar lite.

 Boken jag läste ut igår, Tystnadens hus av Magnus Nordin. Den var riktigt bra! Det var jätteskönt att ligga i hängmattan, jag läste högt för Moa och Linda!



Det var lite bilder från min helg på landet, och som ni kanske märkt har det blivit sommar!


Grosses bises Elin <3

Följ min blogg med bloglovin

Landet med Linda

Nu sitter jag här i soffan på landet. Linda är med och vi har haft det jättekul! Nu ska vi titta på en film, igår såg vi Step Up 2 The streets och den var jättebra!
Grosses bises Elin<3


Inköpen idag:

Det här köpte jag idag:

 
Linne från Gina Tricot: 99:-
"Kofta" från Gina Tricot: 199:-
Tunika/Topp från Cubus: 70:-
Plus det här armbandet på Binjou Brigitte för 59,50:- :



Tips!:
Just denna vecka är det 30% på alla kläder på Cubus. Så passa på!!

Här kommer lite bilder...

... Nu är jag klar och här kommer lite bilder:
 
Emilia efter att vi har träffats i centrum.


 
Mina "käraste" ägodelar: Ipod nano & Jeans från Gina!

 
Jag med min kära Canon EOS 300D.

 
Emilia utanför min dörr. Där sitter hon och väntar på mig...

 
Jag på parkeringen.

 
Jag och Emila, vi håller på att tappa balansen.

 
En liten flumbild!

 
Jag och Emilia, igen...

 
Habibi (Marcus) och Linda i bakgrunden.

Det var allt för denna gång, men ett inlägg med kläderna från idag kommer strax!
Grosses bises Elin<3

Det kommer mer...

... Jag håller på att installera skrivaren till min dator. Sen ska jag föra över bilder från min kamera.
Idag var jag i KIsta Centrum med Emilia. Men som sagt: Det kommer bilder snart!
Grosses bises Elin<3

Twilight?

Idag är det måndag, den 18:e maj. Det betyder att jag åker till England om exakt en månad! Men måndag betyder även; ett långt inlägg:

Vår klass slutar 13.15 på måndagar, så jag och Linda åkte till centrum. Jag gick till läkaren och skulle kolla upp min astma, se till så att det inte har blivit värre sen förra året. Och diagnosen blev: Allt ser bra ut, och jag måste själv  få säga detta: Hela min allergi har blivit så mycket bättre (peppar, peppar) Jag kan äta jordgubbar, idag på lunchen åt jag gurka och vitkål. Jag känner inte av björkpollen alls (igen peppar, peppar)
Efteråt gick jag och Linda runt lite i centrum. Jag köpte en jättesöt bikini på H&M:
 

Ett tråkigt men bra tips: Att storstäda sitt rum. Jag gjorde det igår, kom hem efter att ha levt ett "slottsliv" i två dagar och storstädade mitt rum. Jag rensade min bokhylla, nattduksbord och skrivbord. (Jag har ett svensson-rum) Visst blev det fint:
           De här små påsarna är från Kina. Det blev väldigt fint att hänga upp dem på väggen!

Idag såg jag Twilight. Alla säger att det är den bästa filmen de sett, och att Robert Pattinson är så snygg. Visst, böckerna är bland de bästa jag har läst( tro mig, jag har läst många böcker) Men filmen, asså, den är inte så bra. Visst, den är bättre än vissa andra filmer, men det är en sån film som får typ 3/5 i betyg. Den har inte det där lilla extra. Det tycker jag är synd, för storyn är kanon och hela konceptet också.
 Här är Edward Cullen.  Men Carlisle Cullen tycker jag är snyggare. Han ska ju föreställa Edwards pappa, men de ser ju nästan lika gamla ut. Eller vad tycker du?

Veronica Maggio är jättebra! Jag har fixat hennes skiva till min Ipod och hon är jättebra, om ni inte redan har lyssnat på henne, gör det!


Imorgon blir det staden med Emilia<3
Så alla får ha det bäst, Grosses bises Elin<3

Tomorrow never comes

Hej kära läsare!
Idag kom jag hem från Rånäs slott, vi var där hela familjen. Jag såg Eurovision Somg Contest på storbildsteve, och visst är Alexander Rybak så himla söt!!!
Imorgon kommer mitt långa inlägg, så titta in imorgon också!
Grosses bises Elin<3

                    jag känner inte personerna i jacuzzin

 Alexander Rybak


En kanonbra film: Speak

Nu har jag sett en bra film och typ druckit en halv liter äppeljuice. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det, jag såg en gammal film från 2004 med Kristen Stewart i huvudrollen. (Bella Swan i Twilight) Den handlar om en fjortonårig tjej som blir våldtagen på en fest och ringer polisen. Alla tycker hon är en tjallare och hennes första år i High school blir inte lyckat.
Den var hur bra som helst, jag grät jättemycket i slutet. Alla skådespelare var jättebra och handlingen var super också! Som sagt, den hette Speak och det är en bok från början, jag funderar på att läsa den.

Imorgon kommer pappa hem från Bangladesh, han har varit där i en vecka och jag saknar honom väldigt mycket.
Grosses bises Elin<3


outfiten för dagen:



Topp från b.young
Jeans från Gina Tricot

Grosses bises Elin <3

Grönan 09, Thumbs up!

Jag var på Grönan med Emilia, Karin och Olivia i lördags, Vi hade jättekul! Vi sprang till Insane när allt öppnade, men vi fick inte åka, det blåste för mycket och de skulle öppna om en timme. Så vi väntade genom att åka bland annat Extreme, Katapulten, Fritt Fall, Jetline och de andra vanliga. Sen kom vi tillbaka till Insane och vi ställde oss i kö. Vi stog ganska långt bak när de ropade: Är det några som är tre stycken?
Vi gick fram (Olivia hade inte kommit än) och fick sätta oss i stolarna. Vi väntade några minuter på att få åka, men de stängde i cirka tre timmar. Det blåste fortfarande för mycket. Sen när vi väl kunde åka fastnade vi högst upp. Jag och Karin låg nästan ner med utsikt mot Skansen. Efter fem minuter fortsatte vi men körde ganska långsamt. Men vi klarade oss iallafall.
Så, Grönan 09 var kul, fast jag vill inte fastna i en insane berg och dalbana en gång till. En gång är en gång för mycket...
Grosses bises Elin <3


Något alla bör veta:

I do not want to be afraid

I do not want to die inside just to breathe in

I´m tired of feeling so alone

Reilief exists I find it when

I am cut

- Plumb, Cut

Helgens inköp


Den här söta klänningen från GinaTricot fick jag i fredags av Mette och Dawid (moster och hennes fästman) Tack!

Ville bara säga...

... att det här inte är min fösta blogg. Jag hade en förut men den har jag slutat med. Snart ska jag träna.
Veckans träning: Medelpuls x2 på Friskis & Svettis.

Cut


 Den här videon är så bra, speciellt låten. Veckans låt, allesammans!

Tack till

www.princessemilia.blogg.se för att du kom på namnet till min blogg. Jag älskar dig! <3


Detta är min blogg

Välkommen till min nya blogg, aweek. Som ni kanske förstår heter den A week. Alltså en gång i veckan. Jag kommer skriva en gång i veckan, troligen måndagar om hur veckan har varit. Det är för att jag är ganska upptagen med skolan och allt. Hoppas ni gillar den och kom gärna med förslag utseendemässigt.
Ha en bra vecka!  puss puss


RSS 2.0